Kerttu

                  

         Jossain vaiheessa, jonain päivänä meille tulee Kerttu!

    Meidän Kerttu ei ole vielä syntynytkään, mutta se on "tilauksessa" ainakin omassa mielessä.  Joudutaan odottamaan vielä muutama vuosi,  mutta ei paljon kauempaa. Kerttu tulee meille heti, kun minulla on enemmän sille aikaa ja kun ei tarvitse joka päivä raahautua työmaalle... Eli pitää jäädä eläkkeeelle! :)

Kerttu on Borderterrieri. 
Mielestämme sen nassu on "kerttumainen"- vähän tyytymätön ja harmistunut. Luonteeltaan Kerttu kuitenkin on ihmisrakas, sosiaalinen ja reipas. Sekä itsenäinen ja päättäväinen. 

Ensimmäisien kerran tutustuimme rotuun veneillessämme. Törmäsimme useammassa satamassa yksin purjehtivaan naiseeen ja hänen laivakoiraansa, joka oli borderi. Koira oli niin hassu ja rento tyyppi, että ihastuimme siihen oitis. Se oli vähän "kapisen rakin" näköinen ja se vain lisäsi viehätystä... 
Eikö kuulosta ja näytä hyvältä!? Saa nähdä mitä Typy-neiti tykkää...

Tänään ei muuta, ei joulujuttua, eikä mitään uutta putkiremontistakaan. 
Se tulee jossain vaiheessa, kuten Kerttukin - ihan varmasti!

Ihanaa keskiviikkoiltaa! Vain 6 yötä jouluun!
Kommentit

 1. Ihana, söpö Kerttu! Mutta älkää ottako sitä ennen kuin olet eläkkeellä. Säälittävää kun koirien pitää olla yksin kotona kaiket päivät !
  Terkkuja
  Maija ch

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei oteta vielä. Tehdään tilaus vasta kun tiedän milloin koittaa vapaus!

   Poista
 2. Minun yksi parhaista kavereista oli Tami ja borderi - maailman viisain ja ymmärtäväisin koira-poika jonka täytyi jättää tää maallinen olotila sairauden takia - eli kun Kerttu syntyy niin täällä ois yks vapaaehtoinen kummiksi! Tarja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin, ettei Kertulla ole kummiongelmia ja Tarja-kummi on oikein tervetullut! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!