Juhlan ja rentoutumisen aikaMihin ne taas vilahtivat - ne vapaapäivät? Ihan juurihan niistä niin suuresti iloitsin ja huomenna on taas arki ja pitkä työviikko edessä. Voi olla, että se tuntuu vielä tavanomaista pitemmältä..Itsenäisyyspäivän iltaa vietimme meillä ystävien kanssa. Ja kuten arvelin, koko ilta meni ruokapöydän ääressä istuen. Taisin jossain vaiheessa kysyä haluaisiko joku siirtyä pehmeämmille istuimille, mutta kaiketi tuolimme ovat kohtuullisen hyvät istua, kun myöntäviä vastauksia ei kuulunut. Tai sitten kaikkien istumalihakset ovat tavallista kestävämpää laatua... :)

Menussa oli otettu huomioon päivän teema. Alkuruokana Vorschmack, pääruokana suomalainen poro ja jälkiruokana 3 Kaverin jäätelö ja tuoreita marjoja.
Alkuruoan juomana puolison löytö!


Valtakunnan ykkösjuhlien seuraaminen unohtui kokonaan, kun meillä oli niin paljon mielenkiintoista keskusteltavaa. Näin ollen emme voi juurikaan ottaa kantaa juhlan onnistumiseen tai epäonnistumiseen. Aamulla, kuohuviinibrunssia nauttiessamme kuitenkin totesimmme, että meillä oli luultavasti hauskempaa kuin Tamperetalon juhlijoilla.  Kiitos vielä vieraillemme!


Eilisen iltapäivän ja illan vietimme puolison kanssa sohvalla televisiota tuijottaen. Katsottiin niin monta dekkaria ja filmiä yhteen pötköön, että loppuillasta alkoi mennä Midsommerin, Morsen ja Neiti Marplen seikkailut sekaisin. Mutta olipa rentouttavaa, tämä täytyy tehdä useammin!

Tänään oli vähän reippaampi päivä. Vaikka ulkona olikin epämiellyttävän kylmä, kävimme lenkillä ja Itiksen hulinassa. Sen jälkeen pesutupa ja nyt on puhtaat sohvan päälliset. Eli kyllä se arki ja uusi työviikko tästä vaan alkaa.. 

Reippaasti ja positiivisin mielin käymme siis alkavaan viikkoon! 

I´ll be back :)

Kommentit