Hyvää joulua!


Se on nyt - jouluaatto!

Meillä valmistelut on nyt tehty. Enää ei tarvitse tehdä muuta kuin laittaa itsensä juhlakuntoon, pakata paketit autoon ja ajella kohti Tikkurilaa. Ihana aattoilta tiedossa läheisten kanssa. Puoliso, kaikki kolme poikaa,  miniä ja  lapsenlapset. Vain kaksi tyttöstä puuttuu joukosta. Mutta onneksi näemme taas pian, kun tytöt kotiutuvat Islannista Suomeen alkuvuodesta. 

Viikonloppu ei sen sijaan ollut kauhean rauhallinen.. piti tehdä vaikka mitä.  Ja sain melkein parisuhdekriisinkin aikaiseksi.  

Olin hiljaa mielessäni suunnitellut teakisen sarjapöydän maalaamista mustaksi. Mainitsinkin ajatuksistani täällä. Mutta kun kerroin upeasta ideastani miehelle, kuului tuttu "vain kuolleen ruumiini yli"... Eli muutos vaati melko paljon perusteluja ja pientä painostustakin. Lauantaiaamuna  miehen vielä nukkuessa kiiruhdin Starkille ja aloin toteuttamaan suunnitelmaani.
Ei voinut puoliso lopputuloksen nähtyään kieltää, etteikö se näyttäisi hyvä:)

Sohvan viereen pöytä ei kuitenkaan päässyt, vaan rappusten alle "lukunurkkaan"
Ja "monessa mukana ollut" tarjoilupöytä siirtyi yläkertaan...


Suurimmat tuunaukset ja sisustelut on tältä vuodelta vissiin tehty. Nyt rauhoitun nauttimaan joulun tuoksusta ja tunnelmasta..


Kaunista, rauhallista ja levollista joulua ihan kaikille!  

Kommentit

  1. Viettäkää ihana joulu perheen parissa ja nauttikaa joulupyhistä !
    Joulubisous Maijalta ja JP ltä!

    VastaaPoista
  2. Tuoksuvaa ja levollista Joulua ja terveiset koko perheelle täältä sateisesta ja melkein myrskyisästä Ruotsista - saas nähdä pääseekö pukki tulemaan, toivottavasti omistaa kumisaappaat?
    PS. Pöydästä tuli upea - vai mitä JP?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!