Toiveena "vitoset"Luin tänään Rillan kotona-blogia ja meillä on yhteinen toive. Toive siitä, että tulevana talvena tulee korkeintaan 5 senttiä lunta eikä lämpötila laske alle -5 asteen
Voistaisiinko siis viettää tällä kertaa sellainen "Keski-Eurooppalainen talvi"? Se voisi kestää 5 viikkoa ja sitten tulisi taas kevät!

Mikäli oikein muistan, 80-luvulla oli monta lumetonta talvea. Silloin kun poikani olivat pieniä lumesta olisi ollut jopa iloa. Poika-raukat leikkivät paljaalla hiekkalaatikoilla, mutta lapiot hajosivat umpijäätyneeseen hiekkaan. Ulkona ei voinut tehdä oikein mitään. Silloin minäkin kaipasin lunta!

Mutta en enää. Sitäpäitsi meillä on ollut 2 niiiiiiin runsaslumista talvea, että uskon kaikkien luntarakastavienkin saaneen sitä riittävästi :) Siis rajansa kaikella!

Näiden viime vuotisten kuvien myötä toivon, että moni muukin laittaa kätensä kuvaannollisesti ristiin ja jakaa toiveeni!
Nämä kuvat on kaikenlisäksi otettu alkutalvesta, ennen joulua ja lumisade se vain jatkui ja jatkui 
ja jatkui....Puuh!! 

Loppuviikolla onkin taas menoa ja meininkiä. Huomenna työpaikan Asiaa ja ajanvietettä-ilta ja perjantaiaamupäivällä lähtö reippaiden 3H-leidien kanssa Tallinnaan. Voisin vaikka veikata, että reissusta tulee hauska. Jonkilainen (sensuroitu) versio matkasta tullee myöhemmin.

Toivottelenkin jo tässä vaiheessa mukavaa loppuviikkoa ja viikonvaihdetta. Voipi olla, etten kerkeä paljon bloggailemaan....

Ja pikkujoulua juhliville: Kiltisti siellä sitten!

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Ihanaa, että joku on kanssani samoilla linjoilla! :)

   Poista
 2. Meillä on ton näköistä joka himputin talvi!
  Bisous
  Maija ch

  VastaaPoista
 3. toivottavasti tyttöjen matka oli mukava........
  meillä melkein 10 astetta lämmintä ja harmaata/pimeetä - todella odotan niitä sinun vitosia jotta tulis valoa kansalle. Tänään vietätte Einon päivää ja meiltä täältä Einolle onnittelut :)) Tarja ja co

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä riehuu Eino-myrsky, mutta taitaa osua pahimmin muualle Suomeen. Hyvää viikonloppua teille myös! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!