Kotona taas!

Viikon loma oli ihana, tuli tarpeeseen ja täytti tehtävänsä. Mutt on myös ihana olla taas omassa kodissa. Se on ihmisen paras paikka!


Tämä päivä on mennyt kotihommia tehden ja valmistautuen työviikkoon. Mitenköhän selviämme aamulla 6 jälkeen ylös sängystä, kun vielä tänäänkin unta piisasi yhteentoista asti..?
Kun koti näytti pölyiseltä ja uudistamista kaipaavalta, pyykkiä riitti monta koneellista ja sää oli niin kaunis, että uloskin piti ehtiä, tuli tästä sunnuntaista aika kiireinen päivä. Mutta kaikki tuli tehtyä ja vähän enemmänkin.


Miehen lähdettyä keikalle siirsin vielä huonekaluja paikasta toiseen ylhäältä alas ja päinvastoin. Ja tein porokeittioa. Kaikki tämä yhdessä päivässä, duktigt!

Alakerta näyttää nyt paremmalta ja avarammalta, mutta yläkerta on vielä "vaiheessa".  Mies ilahtuu kotiin tullessaan, kun huomaa, että lampun siirtämisen jätin hänen huolekseen.. :) Ja minua jäi mietittymään laitanko sittenkin taljan tuon karvamaton tilalle.... täytyy miettiä..


Ja se porokeitto, se oli niiiin hyvää!! Ne olivatkin pakastimen viimeiset poronlihat, täytyy tilata lisää.Ei hullumpaa mennä huomenna töihin. Toivottavasti tuuraaja on ollut ahkerana :)

Mukavaa sunnuntai-iltaa ja viikon alkua sinnekin!

Kommentit

 1. Voi himputti....mihin ihmeeseen se valkoinen sohva on hävinnyt tuolta portaiden alta?? Sieltä se ihana Leevikin mua kyttäs!
  Mun on pakko tulla kattomaan!
  Mutta taidan tulla vasta ensi vuonna kevään mukana!
  Bisous
  Maija ch

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!