Vaisu Habitare

Tänään astui (ainakin) kaksi pettynyttä asiakasta ulos Messukeskuksesta. Habitare oli vaisu - hyvin vaisu.  Tulossa olevan putkiremontin takia toiveinamme oli käydä katsomassa ennen kaikkea keittiöitä, kylpyhuoneita ja lattiamateriaaleja. Keittiötarjonta oli suorastaan hämmästyttävän vähäinen. Paikalla oli vain muutamia hassuja jo moneen kertaan nähtyjä firmoja ja ratkaisuja. Eikä kylpyhuonefirmojakaan ollut ruuhkaksi asti. Lattiavalmistajia oli sentään useampia ja niillä hyviä vaihtoehtoja

Muutenkin näytti ja tuntui siltä, että kaikki esillä ollut on jo nähty, jotkut todella useampaankin kertaan. Samat sohvat, ruokailuryhmät ja tv-tasot vuodesta toiseen... hoh-hoijaa. Ja niin upeita kuin Balmuirin huivit ovatkin, mitä tekemistä niillä on Habitaressa? 

Lattiavaihtoehtoja siis löytyi ja niitä pitää nyt ruveta vertailemaan tarkemmin. Alakertaan vaihdetaan valkoinen parketti. Mutta onko se mahdollisimman tasavärinen valkoinen vai puunsyitä korostava, jää vielä mietittäväksi. Kylppäriä laajennetaan ja sen myötä saamme sinne mahtumaan ammeen, joista löytyy hyviä vaihtoehtoja. 

Isoin ongelma lienee siis keittiö... Täytyy ratkaista kuinka paljon sitä loppujen lopuksi uudistetaan. Nyt olisi hyvät ideat tervetulleita! Onneksi päätöstä ei tarvitse tehdä heti, koska remontti alkaa näillä näkymin alkukesästä. 

Kun messujen anti oli mitä oli, kamerakin pysyi aika tiukasti kassissa.  Muutamia kuvia sain sentään otettua :)

Lisa Johansson-Papen valaisimet viehättävät silmää vuodesta toiseen

Yki Nummen plafondi tulee alakerran kattoon

Kas, meidän uusi pallikin oli päässyt messuille :)

Yksi hyvä vaihtoehto ammeelle
Siinä niiden messujen anti lyhykäisyydessään. Huomenna pitää sitten ottaa lupaamani "haastekuva" kodin ikkunasta ja vielä ehtiä päättää mistä ikkunasta ja mihin suuntaan sen ottaisi..
Rupeaa ihan itseäkin jännittämään mikä on lopputulos :D

Huomiseen siis, nukkukaa kauniisti!


Kommentit