Peilin paikka

Tilasin vähän aikaa sitten Perfect Homelta peilin, jota olin jo jonkin aikaa ihaillut. Kun se tuli kotiin, tajusin etten ollut ollenkaan miettinyt mihin sen laittaisin ja oliko meillä yleensä sille paikkaa. Ehdottelin miehelle yhtä sun toista seinää, mutta en saanut häntä innostumaan kokeilemisesta ja "mallailusta".

Se oli sitten tehtävä yksin. Taulut siis pois seiniltä ja kokeilemaan! 

Ensin ripustin peilin keittiön vastakkaiselle seinälle. Siinä  paikassa olisi se etu, että voi katsella ruokaa laittaessa onko tukka hyvin... :)


Toisaalta peilistä näkyivät myös kaikki työpöydällä ja hellalla olevat tavarat, eivätkä ne aina ole ihan viimeisen päälle järjestyksessä... 


Sitten siirsin peilin olohuoneen puolelle ruokapöydn taakse


No joo, kai se tuossakin menisi, mutta taulu näytti siinä paremmalta...


Seuraavaksi kipusin yläkertaan ja laitoin peilin työhuoneen vanhan senkin päälle


Paikalla olleen taulun koukku oli aika alhaalla, eli jos peili olisi jäänyt tuohon, olisi sitä pitänyt nostaa vähän.. Mutta ei tämäkään paikka oikein napannut.

Piironkia vastapäätä on Ikean Billystä tehty taso, sen yläpuolelle seuraavaksi.Mielestäni tämä on vaihtoehdoista paras. Kun otin seinältä pois muutamia tauluja, näyttää se nyt myös rauhallisemmalta.
Nostin vielä tasolla olevan lampun tilalle Lyra-valopallon (sekin Perfect Homelta). Luultavasti se pääsee  siihen myöhemmin takaisin ja siinä on valo päällä koko talven. Se on tosi kaunis hohtaessaan pimeässä.


Kokeillessani peiliä eri paikkoihin, tuli mieleen muitakin pieniä muutosideoita, mutta niistä toisen kerran :D

Kommentit

 1. MOi, ihana ostos, kun oli noin tarkkaan mietitty paikkakin valmiiksi :) Mutta hyvän paikan löysit..
  Mistä on tuo puinen enkeli siellä työhuoneen senkin päällä?
  Ja tiedätkö, mistä löytäisin hyvät pienehköt sisustustikkaat, jotka voisivat toimia yöpöytänä? Jos muistat, meidän makkari on tosi kapea ja ajattelin korvata ahtaasti olevan yöpöydän tikkailla...?
  T. Suvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! Mä oon niin suunnitelmallinen sisustaja :). Enkeli on perfect homelta, kuinka ollakaan. Oon jossain nähnyt tikkaita, täytyy tsoomailla vähän...vi hörs!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!