Tallinnan kokemuksia



Toinen päivä Tallinnassa alkaa kääntyä iltapuolelle ja taas on nälkä. Totesin eilen, että Three Sisterin palvelu on todettu hyväksi. Kävi nimittäin niin, että kun tsekkasimme itsemme sisään ja meidät ohjattiin huoneeseemme, ei siellä ollutkaan ammetta! Olin unohtanut mainita asiasta varausta tehdessäni. Harmitti vietävästi, amme antaa lomalle pienen lisän luksuksta, ja nautimme molemmat siinä köllöttelystä. Kun hetken kuluttua lähdin vauhdilla ilusalonkiin, mainitsin asiasta respassa. He pahoittelevat tilannetta ja sanoivat talon olevan täynnä, joten huoneen vaihto ei onnistu. No, kun lähes neljän tunnin kuluttua palasin hotellille, oli huone vaihdettu ja mies nauttinut jo parin tunnin kylvystä :) En tiedä oliko joku peruuttanut tulonsa, vai laitettiinko vahinko kiertämään, me saimme kuitenkin toivomamme ammeen. Tätä kutsuisin asiakkaan huomioon ottamiseksi!



Voi kuinka uni illalla maistuikaan! Se taisi viedä meidät molemmat mennessään samantien, kun tyyny kosketti poskea. Kävimme syömässä sattumalta kohdalle osuneessa In Vino Veritas- ravintolassa vanhassa kaupungissa. Ruoka oli hyvää, samoin palvelu. Sinne voi ehdottomasti mennä toistekin. Meillä kävi hyvä tuuri, kun olimme ajoissa liikkeellä ja saimme pöydän. Seuraavat käännytettiinkin ovelta, koska pöydät olivat varattuja.






Hoidoista huomenna lisää ja tämän päiväisestä kävelystä myös. Mutta ei niin hyvää, ettei jotain huonoakin... Hotellin aamiainen oli nimittäin pettymys. Annetaan heille vielä mahdollisuus petrata huomenna, jonka jälkeen kerron aiheesta tarkemmin. Nyt lähdemme syömään; tällä kertaa kohteena on ravintola Sfäär...

Kommentit