Kevät ja pörriäinen

Kevät on syksyn jälkeen vuoden parasta aikaa! Vaikka tunnustaudunkin ihan viimeisen päälle syksyihmiseksi, herään minäkin jollain tavalla eloon keväällä. Vappu ja Kevätpörriäinen olivat jo lapsuudessa vuoden kohokohtia. Molempia odotettiin kauheasti. Kevätpörriäisen kirjoituksia mietittiin ja toivottiin oman jutun julkaisua. Eipä tainneet omat ajatukset koskaan päästä lehteen asti..:)

Teininä ja nuorena aikuisena vappu meni hummaillessa ja kuten eilen totesin, jotkut vaput voisi vaikka unohtaa. Mutta nyt "seesteisessä aikuisuudessa" vappu katkaisee sopivasti arjen ja antaa hyvän syyn tavata ystäviä.  Tänä vuonna vietimme aattoillan ja vappupäivän aamun ystävien luona Mäntsälässä nauttien hyvästä seurasta, ruoasta ja juomasta. Kiitos vielä kerran isäntäväellemme!  Meitä pidettiin hyvänä. <3

Minulla oli kauheasti suunnitelmia mitä kaikkea tekisimme kotiin tultuamme, mutta aika saamattoman leppoisa vappupäivä tästä kuitenkin tuli. Etupihan päivänvarjo ja pari tuolia saatiin kannettua kuohuviinin nauttimisen lomassa. Lintujen laulu on tähän aikaan vuodesta ihan korvia huumaavaa ja mietinkin, että seuraavaksi voisin  paneutua erottamaan laulajat toinen toisistaan... Ja ne pörriäiset, ihan villeinä lentelivät kukasta kukkaan. Joku raasu eksyi kuoharipulloonkin, josta sen hentomielisenä pelastin.

Ahhh... ihana kevät - tervetuloa Suomen kesä!

Takuuvarma hyvä cavaIllan viiletessä laitoimme "pihatakkaan" tulen :)

Huomenna on mielenkiintoinen ja uusia haasteita sisältävä työpäivä, joten vapun juhlinta jääköön tältä vuodelta tähän.Kommentit

 1. hei,
  olen etsinyt juuri tällaista pihatakkaa. Mistäkähän liikkeestä löytyisi. Olisin todella kiitollinen vastauksestasi.

  Nyt syysiltoina olisi kiva nauttia tulen loimusta ja vaikka paistaa makkaraa lapsenlapseni pikku Emppuliinin kanssa.

  terveisin

  Raija mummu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Raija! Voi hitsin hitsi, en muista mistä ostettiin, mutta samanlaisia on kyllä ainakin ollut K-raudassa ja muissa vastaavissa liikkeissä. Kannatta kuitenkin ostaa hyvälaatuinen (ei siis halvinta), niin kestää pitempään kuin yhden kauden :) Emppuliini varmasti tykkäisi paistella makkaraa sen äärellä..

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!